Ik wil snel afslanken

Ik wil snel afslanken

Samen slimmer afslanken

Snel afvallen begint bij minder suikers consumeren. Zo wordt je lichaam gedwongen energie te putten uit de aanwezige vetreserves. Het gevolg? Je verliest snel en efficiënt jouw overtollige kilo’s. Een koolhydraatarm dieet is hiervoor heel geschikt. Daarbij worden de vetreserves aangesproken als energieleveranciers, omdat de consumptie van suikers en vetten beperkt wordt. Het gevolg? Je verliest gewicht zonder je lichaam uit te putten of aan te tasten.

Contacteer een coach

 

Pak gewichtsverlies efficiënt aan

Bij een proteïnedieet ligt de focus op het verlies van vetmassa, met behoud van spiermassa. Gebruik een impedantieweegschaal voor een gedetailleerder beeld dan enkel het globale gewicht. Zo pak je gewichtsverlies efficiënt aan.

Kies voor een eiwitrijk dieet

Om te voorkomen dat je lichaam energie haalt uit de aanwezige eiwitten (spieren), kies je best voor een dieet dat extra eiwitten bevat. In dat geval moet je lichaam de energiereserves elders gaan zoeken en worden de vetreserves aangesproken als energieleveranciers. Zo ga je voor snelle vetverbranding, zonder verlies van spiermassa.

Ga voor nieuwe levensstijl

Gezond eten is niet het enige. Ook jouw fysieke activiteit en stressfactoren zijn van belang. Dagelijks minimum 30 minuten bewegen is een must voor jouw fysische en psychische gezondheid.

Vind een afslankcoach in de buurt

Samen slimmer afslanken

Vind een afslankcoach in de buurt

Vind een afslankcoach in de buurt

De eerste stap zetten naar samen op gewicht blijven?
Contacteer één van onze coaches voor een vrijblijvende afspraak.

Medisch Trainingscentrum

Afslankcoach

Merken: Pro10

Diëtiste Silke Noël

Gediplomeerd diëtiste

Merken: Kyalin